بهترین برند بازار

۲ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

ارز دیجیتال

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) شکل خاصی از پول دیجیتال است که بر پایه علم رمزنگاری ایجاد شده است. بیشتر ارزهای دیجیتال برای بهره‌مند شدن از ویژگی‌های اساسی مانند غیرمتمرکز بودن، شفافیت و تغییرناپذیر بودن از بلاک چین استفاده می‌کنند.

ماهیت غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال به این معنی است که هیچ نهاد، گروه یا سازمانی آن‌ها را کنترل نمی‌کند.

کریپتوکارنسی‌ها را می‌توان به صورت مستقیم و بدون دخالت هرگونه واسطه‌ای در اینترنت به شخص دیگری ارسال کرد. یعنی برای ارسال ارزهای دیجیتال به یکدیگر نیازی به افتتاح حساب بانکی، استفاده از خدمات بانک‌ها یا هر سازمان واسطه‌ دیگری نخواهید داشت.

رمزارزها همانند ریال و دلار پول‌هایی هستند که با سازوکار مختلفی ایجاد و توزیع می‌شوند. فرایند خلق برخی از این پول‌ها مانند بیت کوین با ماینینگ انجام می‌شود و برای تعدادی دیگر از آن‌ها، تمامی سکه‌ها از قبل به صورت استخراج شده در شبکه قرار می‌گیرند.

ارزهای دیجیتال بر روی فناوری‌ دفترکل توزیع شده ساخته‌ شده‌اند که یکی از محصولات مهم آن، فناوری بلاک چین است. بلاک چین‌های عمومی که اکثر ارزهای دیجیتال از آن استفاده می‌کنند، قابلیت مشاهده تمامی تراکنش‌ها را چه برای افرادی که در شبکه حضور دارند و چه برای افراد خارج از شبکه فراهم می‌کند.

ارز دیجیتال چیست؟

از دید بسیاری بیت کوین اولین ارز دیجیتال حقیقی یا رمز ارزی است که ایده آن سال ۲۰۰۸ در وایت‌پیپر بیت کوین منتشر و اولین سکه‌های آن در سال ۲۰۰۹ استخراج شد؛ هرچند پیش از بیت کوین نیز تلاش‌های زیادی برای ساخت یک ارز دیجیتال صورت گرفته بود.

ایده شکل‌گیری ارزهای دیجیتال از دو مشکل بزرگ «اعتماد به شخص ثالث» و «دوبار خرج کردن» ریشه می‌گیرد.

هنگامی که شما از بانک‌ها برای انتقال پول و نگهداری آن استفاده می‌کنید، در واقع به آن بانک اعتماد کرده‌اید. حتی اگر کلی‌تر به ماجرا نگاه کنید، اعتماد برای پیش بردن بسیاری از کارهایتان ضروری است.

مشکل دوبار خرج کردن در سیستم‌های مالی که توسط سرورهای مرکزی با بررسی موجودی‌ها حل شده بود، جلوی افراد را از خرج کردن دوباره‌ی مقدار مشخصی پول می‌گرفت. این راهکار به صورت غیرمتمرکز در بیت کوین ارائه شد و تمامی افراد با بررسی تاریخچه تراکنش‌ها می‌توانستند از تقلب کردن سایرین جلوگیری کنند.

بیت کوین به عنوان اولین پول الکترونیکی عرضه شد که توانسته بود مسئله اعتماد و دوبار خرج کردن را حل کند. دیگر نیاز نبود افراد برای انتقال و نگهداری پول به شخص، سازمان، گروه و یا بانکی اعتماد کنند.

مسئله اعتماد نیز نه تنها در انتقالات پولی، بلکه در بسیاری از امور دیگر برای انسان‌ها به یک دردسر بزرگ تبدیل شده بود. برای همین سیستم عاری از اعتمادی که بیت کوین ارائه داده بود، در سایر فعالیت‌های انسانی نیز به کار گرفته شد.

رفته رفته ارزهای دیجیتال برای حل دغدغه‌های متفاوتی به وجود آمدند. به عنوان نمونه اتریوم خود را بستری برای توسعه برنامه‌های مختلف و اجرای قراردادهای هوشمند معرفی کرد و ریپل با نگاه خوشبینانه‌ نسبت به بانک‌ها، بر روی تجدید ساختار ارتباطات بین بانکی و ارائه سیستم پرداختی پرسرعت و کم‌هزینه متمرکز شد.

امروزه توکن‌های بسیاری بر روی بستر ارزهای دیجیتالی مانند اتریوم، ایاس و ترون ساخته شده‌اند که از قدرت بلاک چین‌های اصلی برای اجرای تراکنش‌هایشان بهره می‌گیرند.

ادامه مطلب...
۱۶ آبان ۰۰ ، ۱۲:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی موت

بهترین کیف پول های سخت افزاری در سال ۲۰۲۱

 

در این مقاله سعی میکنیم بهترین کیف پول های سخت افزاری در سال ۲۰۲۱ معرفب کنیم.کیف پول های سخت افزاری امن‌ترین روش نگهداری ارزهای دیجیتال هستند و می‌توانند دارایی‌های کاربرها را به روش آفلاین نگهداری کنند. البته می‌دانیم که ارزهای دیجیتال در آدرس‌های بلاک‌چین روی شبکه‌ی خودشان ذخیره می‌شوند و این کیف پول‌ها، به عنوان یک رابط کاربری عمل می‌کنند. چیزی که واقعا در کیف پول سخت افزاری نگهداری می‌شود، کلیدهای خصوصی برای خرج کردن دارایی‌هاست. پس منظور از بهترین کیف پول های سخت افزاری دستگاه‌هایی هستند که به بهترین روش بتوانند این کار را انجام داده و در کنار آن، رابط کاربری خوب و امکانات بیشتری به کاربرها ارائه کنند.

با توجه به توسعه‌ی دنیای DLTها (دفتر کل توزیع شده) و به خصوص فناوری بلاک چین و کریپتوکارنسی‌ها، شرکت‌های زیادی به تولید کیف پول های سخت افزاری مشغول هستند که باعث می‌شود انتخاب کیف پول مناسب برای کاربرها سخت‌تر شود. در این مقاله تصمیم داریم ۷ مورد از بهترین کیف پول های سخت افزاری در سال ۲۰۲۱ را معرفی کنیم و با مهم‌ترین ویژگی‌های آن‌ها آشنا شویم.

در تصویر زیر می‌توانید خلاصه‌ای از مقایسه‌ کیف پول های سخت افزاری را ببینید.

ادامه مطلب...
۰۸ آبان ۰۰ ، ۰۲:۳۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
علی موت